picture-01

Dieseltanks / brandstoftanks van kunststof voor mobiel transport en opslag

Onze dieseltanks zijn een uitstekende manier om voertuigen af te tanken en worden gebruikt voor mobiel transport van dieselbrandstof. Met de mobiele dieseltank kan diesel gemakkelijk getransporteerd worden naar de bouwplaats/werkplek. De dieseltanks verminderen het risico op diefstal van diesel doordat de opslag verplaatst kan worden en het bewaren van de diesel in het voertuig niet meer nodig is. Alle dieseltanks worden geleverd met een ADR goedkeuring voor transport of zijn goedgekeurd voor inzet bij direct gebruik conform de ADR-handwerkerregeling 1.1.3.1.c . Kruse levert mobiele dieseltanks van meerdere formaten. Bekijk ons hele aanbod van dieseltanks hier.

Dieseltanks en brandstoftanks

Kunststof dieseltanks voor het mobiel transporteren

Kunststof brandstoftanks zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van diesel, benzine en andere brandstoffen. Onze dieseltanks zijn bijzonder geschikt voor het transporteren van diesel doorgaans van 5 tot 100 liter, maar sommige mobiele brandstoftanks gaan wel tot 440 liter inhoud. Waarom zijn mobiele dieseltanks zo interessant?

  • Veilig in gebruik
  • Makkelijk te vervoeren in auto, truck of palletvork/heftruck
  • Geschikt voor diesel, maar ook benzine en andere brandstoffen
  • Eenvoudig vullen en aftanken zonder morsen

Veel dieseltanks zijn mobiel en daardoor uitermate geschikt voor het transporteren van brandstof. Denk bijvoorbeeld aan het transporteren of verplaatsen van brandstof van motoren, boten, vrachtwagens of vliegtuigen. De meeste dieseltanks worden geleverd met een aftapslang, trechter en/of vulpistool zodat het aftanken van diesel bijzonder gemakkelijk gaat. Daarnaast zijn uitgebreidere dieseltanks soms voorzien van een inhoudsindicator, zodat u precies weet hoeveel brandstof er in uw tank zit.

De meeste mobiele dieseltanks worden specifiek geleverd met anti-slipmat en zijn voorzien van inhammen, zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn met een vorkheftruck. Om te voorkomen dat tijdens het vervoer de brandstof zich verplaatst zijn diverse dieseltanks voorzien van tussenwanden. Dit voorkomt het klotsen van de vloeistof, wat gunstig is tijdens het transporteren. Bovendien zijn veel van de dieseltanks voorzien van een dubbelwandige omhuizing voor extra veiligheid.

Metalen dieseltanks voor opslag van brandstoffen en oliën

Onze metalen dieseltanks zijn veelal interessant voor het plaatselijk opslaan van oliën en brandstoffen. Deze zijn veelal geschikt voor bedrijven / organisaties die lokaal hun brandstoffen en oliën willen opslaan. Wilt u dieseltanks kopen en bent u benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op of kijk voor meer gedetailleerde productinformatie in onze catalogus.

Dieseltanks kopen bij een betrouwbare en ervaren partij

Voor de aanschaf van dieseltanks bent u bij Kruse.nl aan het juiste adres. Kruse is al jaren een betrouwbare partij met veel ervaring in dieseltanks en heeft een groot aanbod aan dieseltanks te koop. De dieseltanks die te koop worden aangeboden zijn veilig in gebruik en voorzien van de laatste technieken om deze veiligheid te kunnen garanderen. Bent u opzoek naar een specifieke dieseltank? Of heeft u opmerkingen, wilt u advies of heeft u een vraag? Bel ons op +31(0)541 291756 of vul ons contactformulier in. Bekijk ook onze catalogus voor meer informatie over onze dieseltanksDownload dan onze dieseltank catalogus.

Meer informatie over het gebruik van dieseltanks, benzinetanks, AdBluetanks

De meeste dieseltanks die op onze website te koop worden aangeboden voldoen aan de wet- en regelgeving volgens de voorschriften van het ADR. Dit staat vrijwel altijd vermeldt op de productpagina van het product. Voor meer informatie over dieseltanks en het transporteren van stoffen volgens de ADR regelgeving kunt u op de volgende websites terecht.