picture-01

Klepelmaaier

Kruse biedt een divers en compleet aanbod van kwaliteit klepelmaaiers voor het maaien van wegbermen. Onze klepelmaaiers kunnen zonder problemen hoog gewas maaien en hebben geen last van dikke takken of andere voorwerpen. Waar de meeste klepelmaaiers een hoog vermogen vragen, vragen de Dücker klepelmaaiers een relatief laag vermogen waardoor het dieselverbruik van uw trekker aanzienlijk verlaagd wordt. Wij leveren uitsluitend Ducker klepelmaaiers, waaronder de SMK, USM, GFM, UMT, PKM, UM, UMK en MK klepelmaaiers. Bekijk ons aanbod hieronder, of download onze catalogus.

Download de catalogus

Klepelmaaier voor landbouw en fruitteelt

Klepelmaaier voor landbouw en fruitteelt. De klepelmaaier of klepelmaaimachines van Dücker zijn robuuste machines die bijzonder geschikt zijn voor het zwaardere maaiwerk in bermen voor gebruik in landbouw en fruitteelt. De klepelmaaier heeft klepels die gemakkelijk struikgewas maaien zonder dat het gevoelig is voor vervuiling als grote takken, stenen, etc.. Door de robuuste constructie zijn de maaiers ongevoelig voor materialen zoals stenen, ijzerdelen en stukken grof hout. Gras, riet, struikgewas, doornstruiken worden makkelijk verwerkt. Een klepelmaaier versnippert het gemaaide product fijn met behulp van de roterende klepels. De resten worden aan de achterzijde uitgeworpen en kunnen blijven liggen om voor een verrijking van de bodem te zorgen.

Sommige typen klepelmaaiers kunnen voorzien worden van een opvangkorf of bak, zodat de restanten gras en beplanting direct worden opgevangen na het maaien. De Dücker klepelmaaier zorgt voor een mooi maaibeeld, ook op oneffen oppervlaktes. Naast wegbermen, landbouw en fruitteelt is een klepelmaaier ook geschikt voor bijv. sportvelden, campings en golfbanen. De opvangkorf wordt veel gebruikt op campings en recreatieterreinen als ook voor het maaien van paardenweiden. Overjarig gras wordt gemaaid en het materiaal opgevangen.

Klepelmaaier kopen

Wilt u een klepelmaaier kopen? Dan is Kruse de juiste leverancier. Kruse heeft jaren ervaring met landbouwmachines en machine voor de groenvoorziening, waaronder klepelmaaiers voor landbouw en cultuurtechnisch werk. Door de betrouwbare en degelijke maaimachines van Ducker te kopen heeft u een machine van topkwaliteit in handen. Twijfelt u welke klepelmaaier u het beste kunt kopen? Kruse kan u adviseren welke klepelmaaier het best bij u past en geschikt is voor uw gebruikersomstandigheden.

Ducker klepelmaaier

Kruse is leverancier van de Ducker klepelmaaiers, waaronder SMK, USM, GFM, UMT, PKM, UM, UMK en MK klepelmaaiers. Ducker is specialist in machines voor landbouw en cultuurtechniek. Bent u op zoek naar een specifieke Ducker klepelmaaier, dan helpt Kruse u graag verder. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van onze Ducker klepelmaaiers. U vindt ook meer informatie in onze catalogus.

Bekijk de catalogus