picture-01

Watertanks

Onze watertanks zijn een uitstekende manier om regenwater op te vangen, te transporteren of voor het gebruik van meerdere huishoudelijke doeleinden: schoonmaak, toiletten, wasmachines, beregening,en voor professionele doeleinden  industrie, landbouw, groenvoorziening  enz. Wij beschikken over meerdere soorten watertanks van verschillende materialen o.a. Polyethyleen  (PE) en glasvezel kunststof (GVK)  Hieronder een overzicht van alle watertanks en waterbakken.

Watertanks van CEMO

De GVK(glasvezel kunststof) tanks/vaten  van CEMO zijn voorzien van een grote vulopening waar water mee gevuld en getransporteerd kan worden zonder dat er wat verloren gaat. De watertanks zijn voorzien van nog meer voordelen: zo is de GVK watertank chemicaliën bestendig, bijvoorbeeld vloeibare kunstmest, bestrijdingsmiddelen en andere chemicaliën kunnen daarom gewoon worden toegevoegd. Daarnaast is de GVK watertank duurzaam en weer- en corrosie- bestendig en zijn tot 70% lichter dan stalen vaten.

Kunststof watertanks

Een kunststof watertank kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en er kunnen zelfs meerdere vloeistoffen in worden opgevangen. Een aantal voorbeelden:

  • afvalwater
  • sproeiwater
  • drinkwater
  • chemicaliën

Een kunststof watertank is bijvoorbeeld uiterst geschikt om op een regenwateropvangsysteem aan te sluiten, hierdoor worden de watertanks ook regelmatig gebruikt om regenwater op te vangen, als tussenbuffer of als tussenreservoir. Kunststof watertanks hebben als groot voordeel dat ze licht zijn en daarom gemakkelijk te verplaatsen. Onze watertanks zijn zeer geschikt voor het transporteren van water. Wij beschikken ook over zeer diverse maten. De inhoud van de watertanks kunnen oplopen van enkele liters tot honderden liters.

Watertank voor de caravan

Een watertank voor in de caravan is vanzelfsprekend ideaal. De zekerheid van schoon (drink) water is niet overal waar u met een caravan komt vanzelfsprekend. Daarom is het heel handig om een eigen watervoorziening bij de hand te hebben. Een groot voordeel is dat de watertank redelijk makkelijk te tillen is en dus ook gemakkelijk kan worden geleegd en worden bijgevuld. Een handige tip om algvorming te voorkomen is om altijd een tank te kiezen waar geen licht kan doorschijnen. Kruse heeft voor u verschillende maten en groottes.

Wilt u watertanks kopen en bent u benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op of kijk voor meer gedetailleerde productinformatie in onze catalogus.